Youth Hungary – az Új Nemzedék Konferencia-2019. dec 4.


Kedves Partnerünk!

Ezúton szeretnénk meginvitálni az idén is megrendezésre kerülő Youth Hungary – az Új Nemzedék Konferenciára, melynek részletes programját mellékelve találja.

A program időpontja: 2019. december 4. szerda

Helyszíne: Budapesti Európai Ifjúsági Központ (Budapest, Zivatar u. 1-3.)

A program során számos izgalmas témával ismerkedhetnek meg a résztvevők az ifjúsági munka, a fiatalok elérése és megszólítása, a közösségépítés, a társadalmi aktivizálás, mediáció, önkormányzati ifjúsági feladatellátás, valamint a digitalizáció témaköréből.

A programra szeretettel várunk minden ifjúsági szakembert, fiatalokkal foglalkozó társterület képviselőjét, pedagógust, közművelődési szakembert, vagy civil szervezetek képviselőjét, tagjait és önkénteseit egyaránt!

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Szeretnénk továbbá felhívni mindenki figyelmét, hogy a résztvevői létszám limitált, ezért érdemes minél hamarabb leadni a jelentkezést.

Jelentkezéssel és a programmal kapcsolatos bővebb információk a konferencia oldalán érhetők el: http://www.unp.hu/hirek/szeretettel-varunk-a-youth-hungary-konferenciara

Jelentkezési határidő: 2019. november 29. péntek 10.00

A személyes találkozásban bízva üdvözlettel,

  Ament Balázs  módszertani és monitoring alprojektvezető  Mobil: +36 30 57 88 566  Email: ament.balazs@unp.hu  Web:   www.unp.huErzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft.DC Offices, 1134 Budapest, Váci út 49.

Szólj hozzá!