A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara felmérést szervez.

modern vállalkozasok programja fejléc GINOP-3.2.1-15-2015-00001

Tisztelt Civil szervezet!

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (a továbbiakban: MKIK) az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködésben felmérést végez annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kaphasson a koronavírus-járvány gazdasági hatásairól a hazai vállalkozások körében. Felmérésünkben a vállalkozások üzleti helyzete mellett a járvánnyal összefüggésben bevezetett bértámogatás igénybevételéről, a vállalkozások foglalkoztatási helyzetéről, illetve arról szeretnénk képet kapni, hogy milyen eszközök segítenék a cégek működését.

Ezen kérdőív kitöltésében szeretnénk az Ön támogatását, aktív segítségét kérni. Jelentősen segítené munkánkat, ha minél több kérdőív kerülne kitöltésre.

A kérdőív az alábbi linken érhető el, amelynek kitöltési ideje kb. 10 perc

https://kutatas.gvi.hu/index.php/688729?lang=hu

Segítő közreműködését ezúton is köszönjük.

Üdvözlettel

Modern Vállalkozások Programja

konzorciumi partnereink europa2020

Ezt a levelet azért kapta, mert regisztrált a Modern Vállalkozások Programja oldalán, a https://vallalkozzdigitalisan.hu/-n a(z) civilponts@gmail.com címmel. Amennyiben ez nem az Ön címe, kérjük jelezze felénk a vallalkozzdigitalisan@ginop-mkik.hu címen. Köszönjük!
Az ön adatait 2016/679/EU rendelet (a továbbiakban: általános adatvédelmi rendelet) 6. cikk (1). a) pontja alapján kezeljük. Az adatvédelmi gyakorlatunkról szóló tájékoztatást itt olvashatja. Ha élni kíván az általános adatvédelmi rendelet 21 cikk (1) pontja szerinti tiltakozási jogával és nem szeretne többé hasonló levelet kapni, kattintson az alábbi linkre.

 

 
 
 

Civil Infó–NEA2021

Tisztelettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Tekintettel a koronavírus helyzetre és arra, hogy zárt térben kerül megszervezésre a rendezvény, ezért kérjük, hogy a helyszínen 1,5 – 2 méteres ’védőtávolság’ betartásával foglaljanak helyet az érdeklődők.

A rendezvény helyszínén biztosítva lesz a belépéskor a fertőtlenítő kéztisztítás lehetősége!

ENISA felmérés a kkv-k részére

Tisztelt  Egyesület vezető, Tisztelt Partnerünk!

Az Európai Uniós Kiberbiztonsági Ügynökség (ENISA) azzal a kéréssel fordult a tagállamokhoz, hogy a kkv-k vonatkozásában készülő, kifejezetten kiberbiztonsági felkészültséget és kapcsolódó kihívásokat vizsgáló tanulmány összeállításához egy felmérés útján járuljanak hozzá.

A felmérést az alábbiak szerint tették közzé 2020. július 22-én:

https://www.enisa.europa.eu/news/enisa-news/survey-to-explore-the-preparedness-of-eu-smes-for-cybersecurity-challenges

A tagállamok számára 2020. szeptember 15-ig lesz elérhető a kérdőív, amely közel 20 kérdésre vár választ a különböző tagállamokban található kis- és középvállalkozásoktól, közvetlenül. A kitöltés névtelen, a kitöltők vonatkozásában a tagállami hovatartozást kell jelölni, illetve lehetőség van arra, hogy a kitöltő kifejezze a folyamat további részében való részvételi szándékát, ami természetesen nem kötelező.

A Nemzeti Kibervédelmi Intézet – mint Magyarország hivatalos kapcsolattartója az ENISA felé – a Program közreműködését kérte abban, hogy a megkeresést a lehető legtöbb vállalkozáshoz juttassa el.

A fentiek alapján kérem, hogy a kérdőív kitöltésével szíveskedjék támogatni a felmérést.

Segítő együttműködését ezúton is előre köszönöm!

Üdvözlettel

Modern Vállalkozások Programja

konzorciumi partnereink europa2020

Civil Információs Centrum névváltozás !!

Tisztelt Civil Szervezeti Vezető!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. július 1-jétől Civil Közösségi Szolgáltató Központ,
röviden Civil Központ elnevezéssel folytatjuk tovább munkánkat a korábban Civil
Információs Centrumnak nevezett, mint az egyesületeknek, alapítványoknak, szövetségeknek
térítésmentes szolgáltatásokat nyújtó Bács-Kiskun megyei címbirtokos szervezet.

Engedjék meg, hogy továbbítsuk Helyettes Államtitkár Úr levelét ez alkalomból.

Emellett tisztelettel kérjük Önöket az alábbi kérdőív kitöltésére, amely biztosítja a jövőbeni együttműködésünket.

https://forms.gle/FAoWqmctZVkNHxAp6

Köszönettel és tisztelettel:

A Bács-Kiskun megyei Civil Szolgáltató Központ munkatársai
 

Modern Vállalkozások Programja – IT biztonság országos, online konferencia 2020.07.21. 13:00

modern vállalkozasok programja fejléc GINOP-3.2.1-15-2015-00001

Tisztelt  Vezető!

Az Infotér Egyesület nevében szeretettel meghívjuk a Modern Vállalkozások Programja – IT biztonság országos, online konferenciájára.

A koronavírus járvány váratlan helyzet elé állította a vállalkozásokat Magyarországon is. Nagyon rövid idő alatt kellett megteremteni az otthonról végezhető munka feltételeit. A szakemberek szerint ezt a feladatot a nagyobb cégek sikeresebben oldották meg, mert náluk már volt hagyománya a home office-nak munkaszervezési, infrastrukturális és információbiztonsági szempontból is. A Modern Vállalkozások Programja az elmúlt hónapok történései alapján azt tapasztalta, hogy a kkv-knak jól jött a segítség az online átállásnál. A járvány első hulláma elmúlt, de jelenleg még nem látjuk, mit hoz a jövő. A cél jelen helyzetben az, hogy az alkalmazott gyors megoldások minél tökéletesebbek legyenek, hogy a kkv-k zökkenőmentesen tudjanak majd az előttük álló hasonló kihívásokra.

A Modern Vállalkozások Programja rendezvényeit a kialakult helyzethez igazítva online felületre tette át. Az első, országos virtuális konferencia témája az IT biztonság.

Július 21-én, 13 órától először az állami szereplők beszélnek majd a járvány biztonsági vonatkozásairól, tapasztalatokról és jó tanácsokról, majd szakértőink egy kerekasztal beszélgetés során azt a kérdést járják körbe, hogy milyen hatást gyakorolt a pandémia az IT biztonságra a versenyszféra területén.

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Részletes program és regisztrációweboldalunkon

Helyszín: online

Időpont: 2020. július 21., 13 óra

Számítunk megtisztelő részvételére!

Üdvözlettel:

Modern Vállalkozások Programja

konzorciumi partnereink europa2020