Nemzetpolitikai Informatikai Rendszer (NIR) tájékoztató-2020.10.01.

 

 

Tisztelt Pályázó!

A Nemzetpolitikai Informatikai Rendszerbe (továbbiakban: NIR) történő belépéskor a továbblépést a rendszer csak a kötelező törzsadatok pótlását követően engedi meg.

A törzsadatok a továbbiakban tartalmazza a civil szervezet megalakulásának pontos dátumát, a kötelezettségvállaló adatait valamint a civil szervezet gazdálkodási forma (továbbiakban: GFO kód) kódját.

A civil szervezet alakulásának pontos dátuma a nyilvántartásba vétellel, a létesítő okirat jogerőre emelkedésének időpontjával – tehát nem az alapító dokumentum keletkezésével – egyezik meg.

A kötelezettségvállaló adatainál azt a jogi személyt kell megjelölni, amely a pályázati program végrehajtására, a támogatás pályázó általi felhasználására és elszámolására kötelezettséget vállal. Jelen pályázati kiírás keretein belül a kötelezettséget vállaló személynek a pályázó civil szervezetnek kell lennie.

A GFO kódot a szervezet statisztikai számjelének harmadik blokkja tartalmazza. A statisztikai számjel első nyolc karaktere az adószám első nyolc karakterével egyezik meg, majd ezt az adminisztratív főtevékenység (TÁOR 08’) négy karaktere követi, ezután a GFO kód három karaktere következik, majd a statisztikai számjelet a székhely szerinti megye kódja zárja.

Amennyiben kérdése merül fel a pályázati azonosító megadásával írásban felteheti az fca@bgazrt.hu e-mail címen.

Telefonos ügyfélszolgálatunk a +36-1-896 0630 számon érhető el az alábbi időpontokban:

–        hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 9-től 12 óráig,

–        kedden és csütörtökön 13-tól 16 óráig

Kelt: Budapest, 2020. október 1.

Üdvözlettel,

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

lablec_bga.png

 

Szólj hozzá!