Harcsafogó verseny 2020.09.18-20.-Madaras Priszpa-tó

A Szent László Határrendsész Közhasznú Egyesület és a Madarasi Horgász Egyesület idén szeptember 18-20 között rendezte meg a Priszpa tavi harcsafogó versenyét. A verseny szervezője és lebonyolítója Hamabalek Ferenc horgász egyesületi tag volt.

A résztvevők pénteken 12 órára érkeztek, 14 órai kezdettel megtörtént a helyek sorsolása majd 15-órakkor a verseny kezdetét vette.

Már első este reménykedve várták a versenyzők a halat, közben azért a hangulat is egyre feloldottab volt. Minden csapat megosztotta a szomszédokkal a saját tapasztalatait,sikereit,eddigi eredményeit a horgászat terén. Az első és, mint utólag kiderült az utolsó harcsát Mihálykövi Józsefnek sikerült kifognia 3,75kg súllyal. Mindenki megpróbálta nappal megkeresni a legjobb helyet a saját szektorában,hogy ezzel is nagyobb esélyt adjon a harcsa kifogásához..

Szombati napon 12 órai kezdettel egy közös babgulyás várta a résztvevőket, amit jó hangulaban fogyasztottak el. A finom ebéd után tovább folytatódott a verseny, sajnos sikertelenül mert az uszonyosok elkerűlték a horgászaink csalijait. A szombati nap ezáltal sajnos eredménytelenül zárúlt.

Vasárnap 11-kor a szervezők lezárták a 3 napos versenyt, majd következett az eredmény hírdetés.

A hosszú hétvége alatt egyetlen versenyző horgára akadt a harcsa így ő vihette el az első helyezést mind a 2 kategóriában, így 2 serleggel, 2 vásárlási utalvánnyal, 2db egyéni 5000Ft-os vásárlási felajánlással zárhatta a napot. 

Balla Csaba Madaras község polgármestere  személyesen is részt vett a rendezvény záró napján, az abszolút nyertes jutalmait  az ő felajánlása is gyarapította.

Egyesületünk minden résztvevőnek  erre a napra készíttetett pólót ajándékozott, melyet nagy örömmel fogadtak a résztvevők.

Szólj hozzá!