A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara felmérést szervez.

modern vállalkozasok programja fejléc GINOP-3.2.1-15-2015-00001

Tisztelt Civil szervezet!

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (a továbbiakban: MKIK) az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködésben felmérést végez annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kaphasson a koronavírus-járvány gazdasági hatásairól a hazai vállalkozások körében. Felmérésünkben a vállalkozások üzleti helyzete mellett a járvánnyal összefüggésben bevezetett bértámogatás igénybevételéről, a vállalkozások foglalkoztatási helyzetéről, illetve arról szeretnénk képet kapni, hogy milyen eszközök segítenék a cégek működését.

Ezen kérdőív kitöltésében szeretnénk az Ön támogatását, aktív segítségét kérni. Jelentősen segítené munkánkat, ha minél több kérdőív kerülne kitöltésre.

A kérdőív az alábbi linken érhető el, amelynek kitöltési ideje kb. 10 perc

https://kutatas.gvi.hu/index.php/688729?lang=hu

Segítő közreműködését ezúton is köszönjük.

Üdvözlettel

Modern Vállalkozások Programja

konzorciumi partnereink europa2020

Ezt a levelet azért kapta, mert regisztrált a Modern Vállalkozások Programja oldalán, a https://vallalkozzdigitalisan.hu/-n a(z) civilponts@gmail.com címmel. Amennyiben ez nem az Ön címe, kérjük jelezze felénk a vallalkozzdigitalisan@ginop-mkik.hu címen. Köszönjük!
Az ön adatait 2016/679/EU rendelet (a továbbiakban: általános adatvédelmi rendelet) 6. cikk (1). a) pontja alapján kezeljük. Az adatvédelmi gyakorlatunkról szóló tájékoztatást itt olvashatja. Ha élni kíván az általános adatvédelmi rendelet 21 cikk (1) pontja szerinti tiltakozási jogával és nem szeretne többé hasonló levelet kapni, kattintson az alábbi linkre.

 

 
 
 

Szólj hozzá!