Modern Vállalkozások Programja – IT biztonság országos, online konferencia 2020.07.21. 13:00

modern vállalkozasok programja fejléc GINOP-3.2.1-15-2015-00001

Tisztelt  Vezető!

Az Infotér Egyesület nevében szeretettel meghívjuk a Modern Vállalkozások Programja – IT biztonság országos, online konferenciájára.

A koronavírus járvány váratlan helyzet elé állította a vállalkozásokat Magyarországon is. Nagyon rövid idő alatt kellett megteremteni az otthonról végezhető munka feltételeit. A szakemberek szerint ezt a feladatot a nagyobb cégek sikeresebben oldották meg, mert náluk már volt hagyománya a home office-nak munkaszervezési, infrastrukturális és információbiztonsági szempontból is. A Modern Vállalkozások Programja az elmúlt hónapok történései alapján azt tapasztalta, hogy a kkv-knak jól jött a segítség az online átállásnál. A járvány első hulláma elmúlt, de jelenleg még nem látjuk, mit hoz a jövő. A cél jelen helyzetben az, hogy az alkalmazott gyors megoldások minél tökéletesebbek legyenek, hogy a kkv-k zökkenőmentesen tudjanak majd az előttük álló hasonló kihívásokra.

A Modern Vállalkozások Programja rendezvényeit a kialakult helyzethez igazítva online felületre tette át. Az első, országos virtuális konferencia témája az IT biztonság.

Július 21-én, 13 órától először az állami szereplők beszélnek majd a járvány biztonsági vonatkozásairól, tapasztalatokról és jó tanácsokról, majd szakértőink egy kerekasztal beszélgetés során azt a kérdést járják körbe, hogy milyen hatást gyakorolt a pandémia az IT biztonságra a versenyszféra területén.

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Részletes program és regisztrációweboldalunkon

Helyszín: online

Időpont: 2020. július 21., 13 óra

Számítunk megtisztelő részvételére!

Üdvözlettel:

Modern Vállalkozások Programja

konzorciumi partnereink europa2020

Szólj hozzá!