CQB-Csávoly 2019.09.08. Tv-Torony


 A Szent László Határrendész Közhasznú Egyesületen belül működő, Johnfishtoday airsoft szakosztály, már többször megmérette magát különböző rendezvényeken. A jó csapat szellem és játékkedv késztette őket arra, hogy a saját pályájukon is játékot rendezzenek. Így került sor 2019.09.08-án a CQB (épület harc)-airsoft Csávoly elnevezésű airsoft játékra.
Izgalommal és kíváncsian várták a napot, hogyan sikerül és hányan vesznek részt rajta.
Már reggel 8 órakor tereprendezést és pályaépítést tartottak a fiúk, közben érkeztek a játékra jelentkezők. 9 órakor a szakosztály vezetője ismertette a játékszabályokat, majd megkezdődött a harc. Igaz, épületjátéknak hirdették, de annyira beleélték magukat a játékosok a csatába, hogy birtokba vették az egész területet.
A pálya nagysága is korlátozza a játékosok számát, de várakozáson felüli volt az érdeklődők száma. A korosztályok közötti idő is távolinak bizonyult. A 18 éven aluliak, csak szülői nyilatkozat ellenében vehetnek részt a játékon, de ezt a szabályt is betartva, 17-50 év között csatáztak a játékosok. Többen egy családba (apa, fiú) tartoztak.
9 órától 17 óráig kisebb-nagyobb szünetekkel háromszor indultak a „csatamezőre” a „katonák”.
17 órakor jó hangulatban, elégedetten, s a következő játékot már várva távoztak az airsoft játék szerelmesei.

Szólj hozzá!