I. Csávolyi Jótékonysági Nyuszifutás

A Csávoly Gyermekeiért Alapítvány hagyományőrző jelleggel tervezi megrendezni április 9-én – szombaton – az első jótékonysági Nyuszifutást Csávolyon, az iskola körül. A rendezvény célja a csávolyi gyermekek támogatása, másrészt a saját egészségünkért való futás.
Öt korcsoportban, az óvodástól a seniorig teljesíthetik a különböző távokat a résztvevők.
Jelentkezni április 4-ig.

Beszámoló Városi Civil ALAP VCA-KP-1-2021/3-001472

Egyesületünk a VCA-KP-1-2021/3-001472 sz. pályzáti azonosító alapján összesen 1.000.000 ft támogatásban részesült a a Miniszterelnökség által biztosított forrásból „A Városi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása 2021” pályázati kiírás alapján a következő pályázat keretében:


„Eszközbeszerzés zöldfelületek karbantartása, irodai helységek takarítása érdekében.”

Projektből szervezetünk 4 db eszköz beszerzését tervezte

-Zöldfelületek karbantartása érdekében 1 db MTD típusú fűnyírótraktor

— irodai helységeink higiéniai ápolása, takarítása érdekében 1 db robot porszívó, 1 db robot felmosó és 1 db vezeték nélküli álló porszívó

Eszközök segítségével jelentősen csökken zöldfelületek ápolására szánt idő, irodai helységeink takarítását pedig automatizálni tudjuk, távfelügyelettel.

Projekt megvalósítás kezdete: 2021.05.11.

Projekt megvalósítás kezdete: 2021.12.31.

Felhasznált összeg: 997.999ft

Köszönjük a támogatást!

Tisztelettel:

Nothof Zsombor sk.

Egyesület elnöke

Hogyan számoljunk el a 2021. évi NEA pályázatokkal a NIR rendszerbe?

A hamarosan esedékes NEA pályázatok elszámolásáról és esetleges módosítási kérelemek benyújtásáról szóló tájékoztató fórumokat tartunk az elkövetkezendő hetekben!A tájékoztató fórumok a megszokottak alapján díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Ezek a tájékoztató fórumok azért fontosak a civil szervezetek részére, mert vélhetően a 2021-ben támogatásban részesülők először találkoznak a NIR elszámoló felületével. A tájékoztatón gyakorlatban megnézünk egy elszámolást, mert célunk a sikeres elszámolásokra való felkészítés. Jelentkezni az alábbi gombra kattintva tudnak!Az újabb időpontok folyamatosan feltöltésre kerülnek a jelentkezési felületen, így érdemes hetente megnézni az újabb időpontokat. Célunk, hogy mindenkihez eljussanak azok az információk, amellyel sikeres elszámolásokat tudnak benyújtani.JELENTKEZÉS a NEA elszámolásokról szóló fórumra
 Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ civilbacs@gmail.com 78/415-16576/777-517www.recic.hu

Európa jövőjéről szóló konferencia

A konferenciasorozat következő fórumai alább láthatóak a február és a március hónapban elsődlegesen online részvétellel. Ahol személyes jelenlét is lehet, ott jelezzük.

Bács-Kiskun megyében több településen személyesen és online térben is tartunk konferenciát az Európa jövőjét érintő témák mentén, amelyre hívjuk, várjuk a civil szerveztek képviselői, tagjait, önkénteseit is.

Az alábbi témákban hirdetünk meg előadásokat:

– Éghajlatváltozás és környezetvédelem

– Egészségügy

– Erősebb gazdaság, társadalmi igazsgosság és foglalkoztatás

– Oktatás, kultúra, ifjúság és sport

– Digitális átállás

– Egyéb ötletek

Amennyiben a fenti témákban szűkebb javaslata van a fórumok témafelvetését, problémakör felvetését illetően a civilbacs@gmail.com e-mail címen vagy a 78/415-165 telefonszámon várjuk a megkeresését, ötleteit.

Az előadások interaktívak lesznek, mindenki elmondhatja véleményét a témában, kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit gondol az adott témában Európa múltját, jelenét és jövőjét illetően is. Meghallgatjuk, továbbítjuk javaslatait, hogy milyen Európát szeretne látni 5-10-25 év múlva.

http://recic.hu/bacs/konferencia-eur%C3%B3pa-j%C3%B6v%C5%91j%C3%A9r%C5%91l/b%C5%91vebben-a-konferenci%C3%A1r%C3%B3l/

 

Konferencia Európa jövőjéről szóló fórumokra a jelentkezni Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ hivatalos honlapján lehet, melyet IDE kattintva elér. Itt további programokat is talál.