CQB Zártkörű Edzés 2020.06.07. 8:30-16:00

A Szent László Határrendész Közhasznú Egyesületen belül működő, Johnfishtoday airsoft szakosztály 2020.06.07-én reggel 8:30-as kezdéssel zártkörű edzést tartott az előre regisztrált résztvevők számára.
A résztvevőknek kötelező volt a jelenlegi járványügyi szabályok betartása és betartatása .
A szakosztály már többször megmérette magát különböző rendezvényeken. A jó csapat szellem és játékkedv késztette őket arra, hogy a saját pályájukon is játékot rendezzenek. Így került sor CQB (épület harc-zászlórablás-területfoglalás-adj király katonát)-airsoft Csávoly elnevezésű airsoft játékra.Hosszú idő után a játékosok izgalommal és kíváncsian várták a napot, hogyan sikerül és hányan vesznek részt rajta.Reggel 8 órakor tereprendezéssel,fertőtlenítő szerek kihelyezésével majd a pályaépítésével kezdtek a fiúk, közben sorra érkeztek az edzésre jelentkezők. 9 órakor a szakosztály vezetője ismertette a szabályokat, majd megkezdődött a edzés.Igaz, épületjátéknak hirdették, de annyira beleélték magukat a játékosok a csatába, hogy birtokba vették az egész területet. Ezen az edzésnapon bevetették a füstgépet amit a terület akadályozása céljából használnak,ezzel nehezebbé téve a látási viszonyaikat az ellenség megtalálására.A 18 éven aluliak, csak szülői nyilatkozat ellenében vehetnek részt a játékon, de ezt a szabályt is betartva, 17-50 év között csatáztak . Többen kisebb-nagyobb szünetekkel indultak a „csatamezőre” a „katonák”.16 órai kapuzáráskor jó hangulatban, elégedetten, s a következő edzésre várva távoztak az airsoft játék szerelmeseijátékmód : – Zászló rablás– Terület foglalás, rakéta hatástalanítás: A pályán elhelyezett 5 rakéta bázist a támadó katonai alakulatnak egyesével el kell foglalni és hatástalanítani. A hatástalanítás 10 perc (eközben visszafoglalható).
A bázisokat csak megadott sorrendben lehet támadni. a támadó csapat visszaállója mindig fix, a védő csapat visszaállója a következő rakéta bázis.

XV. Pokoli éjszaka-zártkörű éjszakai edzés-2020.05.16.

A Szent László Határrendész Közhasznú Egyesületen belül működő, Johnfishtoday airsoft szakosztály, már többször megmérettette magát különböző rendezvényeken.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel kizárólag előre regisztrált tagok vehettek részt kiknek kötelező volt a szájmaszk és kézfertőtlenítő használata, valamint az adategyeztetésnél a 1,5-2m távolság megtartása.

A jó csapat szellem és játékkedv késztette őket arra, hogy a saját pályájukon ( Csávoly Tv-torony) is játékot rendezzenek. Így került sor 2020.05.16-án 19:00 kezdettel a XV. Pokoli Éjszaka elnevezésű zártkörű airsoft játékra melyben épület harc-zászlórablás-területfoglalás volt a cél az éjszakától hajnalig tartó játékban.   A hűvösre forduló időjárás ellenére nagyon szép létszámmal jelentek meg a játék kedvelői. Délután 17:00 órakor tereprendezéssel  és pályaépítéssel kezdtek a szervezők, közben érkeztek a játékra jelentkezők. 19:00 órakor a szakosztály vezetője ismertette a játékszabályokat,kiadta a fegyvereket-védőfelszereléseket  majd megkezdődött a harc. Igaz, épületjátéknak hirdették, de annyira beleélték magukat a játékosok a csatába, hogy birtokba vették az egész területet.  A 18 éven aluliak, csak szülői nyilatkozat ellenében vehetnek részt a játékon, de ezt a szabályt is betartva, 16-50 év között csatáztak a játékosok. 
A „katonák” kisebb-nagyobb szünetekkel  indultak a „csatamezőre” . 2020.05.17-én 02:00 órai kapuzárással fáradtan de ennek ellenére jó hangulatban, elégedetten, s a következő játékot várva távoztak az airsoft játék szerelmesei.   

CQB-zártkörű edzés 2020.05.10.-Csávoly

A Szent László Határrendész Közhasznú Egyesületen belül működő, Johnfishtoday airsoft szakosztály 2020.05.10-én zártkörű edzést tartott az előre regisztrált résztvevők számára. A résztvevőknek kötelező volt a jelenlegi járványügyi szabályok betartása és betartatása .
A szakosztály már többször megmérette magát különböző rendezvényeken. A jó csapat szellem és játékkedv késztette őket arra, hogy a saját pályájukon is játékot rendezzenek. Így került sor CQB (épület harc-zászlórablás-területfoglalás-adj király katonát)-airsoft Csávoly elnevezésű airsoft játékra.
Hosszú idő után a játékosok izgalommal és kíváncsian várták a napot, hogyan sikerül és hányan vesznek részt rajta.
Reggel 8 órakor tereprendezéssel,fertőtlenítő szerek kihelyezésével majd a pályaépítésével kezdtek a fiúk, közben sorra érkeztek az edzésre jelentkezők. 9 órakor a szakosztály vezetője ismertette a szabályokat, majd megkezdődött a edzés.
Igaz, épületjátéknak hirdették, de annyira beleélték magukat a játékosok a csatába, hogy birtokba vették az egész területet. Ezen az edzésnapon bevetették a füstgépet amit a terület akadályozása céljából használnak,ezzel nehezebbé téve a látási viszonyaikat az ellenség megtalálására.
A 18 éven aluliak, csak szülői nyilatkozat ellenében vehetnek részt a játékon, de ezt a szabályt is betartva, 17-50 év között csatáztak . Többen kisebb-nagyobb szünetekkel indultak a „csatamezőre” a „katonák”.
16 órai kapuzáráskor jó hangulatban, elégedetten, s a következő edzésre várva távoztak az airsoft játék szerelmesei
játékmód :
– Zászló rablás
– Terület foglalás
Rakéta hatástalanítás: A pályán elhelyezett 5 rakéta bázist a támadó katonai alakulatnak egyesével el kell foglalni és hatástalanítani. A hatástalanítás 10 perc (eközben visszafoglalható). A bázisokat csak megadott sorrendben lehet támadni. a támadó csapat visszaállója mindig fix, a védő csapat visszaállója a következő rakéta bázis.

Tisztelt Civil Szervezet!

 
Tisztelt Civil Szervezet!

Szerdától e-recepttel is kiválthatók a gyógyászati segédeszközök, így a vércukormérő tesztcsíkok a gyógyszertárakban. Az ezzel kapcsolatos kommunikáció már megkezdődött, valamint készült egy rövid tájékoztató videó.
Facebook, Youtube felületen, valamint letölthető formátumban az alábbi linkeken érhető el a videó:
 
Facebook (megosztható): https://www.facebook.com/kormanyzat/videos/1153408811717892/
 
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ioPS0N6PIIY
 
Letölthető formátum:
https://wetransfer.com/downloads/c4d45cbb73f7d7a9292fa504c8ccddd520200429084200/0ece9c62b74c1bf860a81712cd6b57d620200429084200/8ccbdd
 
Kérjük juttassa el minél több érintettnek az információt! Köszönjük.

Tisztelettel:

Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum
civilbacs@gmail.com
78/415-165
76/777-517
www.recic.hu
www.facebook.com/civilbacs