Tisztelt Civil Szervezeti Vezető! Kedves Kolléga!Tisztelt Civil Szervezeti Vezető! Kedves Kolléga!
A Civil Információs Centrumok (CIC-ek) 2012 óta segítik a megyei/fővárosi civil szervezetek működését.
A CIC-ek által nyújtott szolgáltatásokról, azok ismertségéről szeretnénk pontosabb képet alkotni annak érdekében, hogy  a szolgáltatásokat továbbfejlesszük,
frissítsük. A jelen kérdőív célja, hogy a CIC-ek a munkájukat még inkább az Ön  szervezetének igényeihez igazíthassák. Kérjük, segítse munkánkat oly módon, hogy kitölti az alábbi linken található kérdőívet. A kérdőív kitöltése teljesen anonim módon történik, semmilyen – akár Önre, akár a szervezetére vonatkozó beazonosít-ható – személyes adatot nem kérünk. Az Ön által megadott adatokat kizárólag statisztika készítésére használjuk. A feldolgozott adatokból készült összegzéseket és következtetéseket 2020 januárjától Ön is elérheti a Civil Információs Portálon, a http://civil.info.hu/hirek oldalon. A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el:  https://www.surveygizmo.eu/s3/90182735/Civilszervezeti-kerdoiv 
Köszönjük együttműködését!
Kitöltésével segíti munkánkat, hogy mi is segíthessünk civil szervezete eredményes működésében! 
Üdvözlettel,Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya


Közönségtalálkozó Nasz Danival 2019.12.05-én


2019.12.05-én a Bácsalmási Hunyadi János Gimnázium és a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület közösen szervezett közönségtalálkozójának meghívott vendége Nasz Dani youtuber és vlogger volt.
A megjelent diákok nagy figyelemmel kísérték Dani „sikerhez” vezető útjának beszámolóját, szóba került, hogy mi miatt határozott úgy, hogy szinte nap,mint nap rövid kb tíz perces videókat osszon meg az oldalára feliratkozókkal.
Felhívta a figyelmet az internet veszélyeire,a közösségi oldalakra feltöltött képekkel való visszaélésekre, fokozott figyelmet szentelt a kiskorúakra leselkedő veszélyekre.
A résztvevők nagyon élvezték a 60 perces előadást mely végén Dani dedikálta az ő általa hozott kártyákat.
A résztvevők száma 340 fő