Közgyűlés 2022. május 21-én  14:00 óra

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tájékoztatom, hogy a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület következő közgyűlését

  1. május 21-én 14:00 órai kezdettel

online formában, a GOOGLE MEET alkalmazáson keresztül

tartja

melyre, ezúton tisztelettel meghívom.

 

Az ülés napirendi pontja:

 

  1. Éves beszámoló ismertetése, elfogadása
  2. Éves közhasznúsági jelentés elfogadása
  3. Éves költségvetés elfogadása
  4. Tisztségviselő váltás (elnök)
  5. Döntés tagfelvételek illetve egyesületi tagsági jogviszony megszüntetése ügyében
  6. Döntés 2022. évi tagdíj mértékéről
  7. Egyebek

 

Határozatképtelenség esetén a változatlan napirenddel a megismételt közgyűlés kezdete: 2022. május  28. 14 óra, Helye: GOOGLE MEET, formája: ONLINE

 

Felhívjuk az Egyesület tagjait, hogy az alapszabályzat értelmében ugyanazon a napon, későbbi időpontban megtartott közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes akkor, ha a tagot az eredeti közgyűlésre szóló meghívóban erre egyértelműen figyelmeztetik, illetve a meghívóban közlik vele.

 

Bácsalmás, 2022. május 02-n

 

Nothof Zsombor

SZLHKE elnök

I. Csávolyi Jótékonysági Nyuszifutás

A Csávoly Gyermekeiért Alapítvány hagyományőrző jelleggel tervezi megrendezni április 9-én – szombaton – az első jótékonysági Nyuszifutást Csávolyon, az iskola körül. A rendezvény célja a csávolyi gyermekek támogatása, másrészt a saját egészségünkért való futás.
Öt korcsoportban, az óvodástól a seniorig teljesíthetik a különböző távokat a résztvevők.
Jelentkezni április 4-ig.

Beszámoló Városi Civil ALAP VCA-KP-1-2021/3-001472

Egyesületünk a VCA-KP-1-2021/3-001472 sz. pályzáti azonosító alapján összesen 1.000.000 ft támogatásban részesült a a Miniszterelnökség által biztosított forrásból „A Városi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása 2021” pályázati kiírás alapján a következő pályázat keretében:


„Eszközbeszerzés zöldfelületek karbantartása, irodai helységek takarítása érdekében.”

Projektből szervezetünk 4 db eszköz beszerzését tervezte

-Zöldfelületek karbantartása érdekében 1 db MTD típusú fűnyírótraktor

— irodai helységeink higiéniai ápolása, takarítása érdekében 1 db robot porszívó, 1 db robot felmosó és 1 db vezeték nélküli álló porszívó

Eszközök segítségével jelentősen csökken zöldfelületek ápolására szánt idő, irodai helységeink takarítását pedig automatizálni tudjuk, távfelügyelettel.

Projekt megvalósítás kezdete: 2021.05.11.

Projekt megvalósítás kezdete: 2021.12.31.

Felhasznált összeg: 997.999ft

Köszönjük a támogatást!

Tisztelettel:

Nothof Zsombor sk.

Egyesület elnöke

Hogyan számoljunk el a 2021. évi NEA pályázatokkal a NIR rendszerbe?

A hamarosan esedékes NEA pályázatok elszámolásáról és esetleges módosítási kérelemek benyújtásáról szóló tájékoztató fórumokat tartunk az elkövetkezendő hetekben!A tájékoztató fórumok a megszokottak alapján díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Ezek a tájékoztató fórumok azért fontosak a civil szervezetek részére, mert vélhetően a 2021-ben támogatásban részesülők először találkoznak a NIR elszámoló felületével. A tájékoztatón gyakorlatban megnézünk egy elszámolást, mert célunk a sikeres elszámolásokra való felkészítés. Jelentkezni az alábbi gombra kattintva tudnak!Az újabb időpontok folyamatosan feltöltésre kerülnek a jelentkezési felületen, így érdemes hetente megnézni az újabb időpontokat. Célunk, hogy mindenkihez eljussanak azok az információk, amellyel sikeres elszámolásokat tudnak benyújtani.JELENTKEZÉS a NEA elszámolásokról szóló fórumra
 Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ civilbacs@gmail.com 78/415-16576/777-517www.recic.hu

Európa jövőjéről szóló konferencia

A konferenciasorozat következő fórumai alább láthatóak a február és a március hónapban elsődlegesen online részvétellel. Ahol személyes jelenlét is lehet, ott jelezzük.

Bács-Kiskun megyében több településen személyesen és online térben is tartunk konferenciát az Európa jövőjét érintő témák mentén, amelyre hívjuk, várjuk a civil szerveztek képviselői, tagjait, önkénteseit is.

Az alábbi témákban hirdetünk meg előadásokat:

– Éghajlatváltozás és környezetvédelem

– Egészségügy

– Erősebb gazdaság, társadalmi igazsgosság és foglalkoztatás

– Oktatás, kultúra, ifjúság és sport

– Digitális átállás

– Egyéb ötletek

Amennyiben a fenti témákban szűkebb javaslata van a fórumok témafelvetését, problémakör felvetését illetően a civilbacs@gmail.com e-mail címen vagy a 78/415-165 telefonszámon várjuk a megkeresését, ötleteit.

Az előadások interaktívak lesznek, mindenki elmondhatja véleményét a témában, kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit gondol az adott témában Európa múltját, jelenét és jövőjét illetően is. Meghallgatjuk, továbbítjuk javaslatait, hogy milyen Európát szeretne látni 5-10-25 év múlva.

http://recic.hu/bacs/konferencia-eur%C3%B3pa-j%C3%B6v%C5%91j%C3%A9r%C5%91l/b%C5%91vebben-a-konferenci%C3%A1r%C3%B3l/

 

Konferencia Európa jövőjéről szóló fórumokra a jelentkezni Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ hivatalos honlapján lehet, melyet IDE kattintva elér. Itt további programokat is talál.