Külföld

Külföldi hírek

Tizenhárom ember - egyetlen izzócsere

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

izzoTizenhárom ember kellett egy utcai lámpa izzójának cseréjéhez, legalábbis ennyit küldött ki a helyszínre Gloucestershire grófság önkormányzata.

A lámpa problémáját a hatóságnak egy 74 éves férfi jelentette, aki mellette lakik, és aki azután nagyot csodálkozott, hogy mily hatalmas "erőkkel" vonultak ki az illetékesek a művelethez, és hogy mennyit "szerencsétlenkedtek". Először az izzóbrigád jelent meg, ám nem tudott hozzáférni a lámpa földi elektromos dobozához, mert azt benőtte egy sövény. Emiatt kivonult a helyszínre a parkrendezési osztály csapata is bokrot nyírni. Egy harmadik brigádot már kosaras daruskocsival vetettek be a munka frontján, ám ők is dolguk végezetlenül tértek vissza, mert víz volt a lámpatestben.
    Miután kiszárították, és egy munkásnak végre valahára sikerült kicserélnie az égőt, az izzó rögvest szétdurrant biztosítékhiba miatt.
    A 12 szakemberen kívül egy 13. is részt vett a körtekálváriában: az önkormányzat még egy rendőrt is kiküldött éjszakai műszakban a helyszín fokozott ellenőrzésére a sötétség jelentette veszély okán.
    Az egész lámpahadjárat hat hétig tartott, mígnem "fényes" sikerrel ért véget.
    "Legalább egy tucatszor jöttek, én meg el nem tudtam képzelni, mi romolhatott el ennyire nagyon" - idézte a lámpa mellett lakó Jack Dorant a brit Metro újság.
    Az önkormányzat is úgy értékeli, hogy az izzócsere tovább tartott a szokásosnál, de - mint mondta - nem volt egyszerű, és több kiszállás kellett megfelelő végrehajtásához.

MTI

Szólj hozzá...

  FaceBook  

  Belépés/Regisztráció

  RVE

  bgaBethlen Gábor Alapkezelő által kiírt "Hagyományos népi mesterségek a Bácskában és iskolabusz működtetése" címen 500.000 forintos  támogatást nyert a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület 2017.január 01-től, 2017.december 31-ig.

  Pályázatok

  LEADER

  kis projekttabla

  Darányi Ignác Terv

  Eszkozbesz SztLaszloHatarrendesz

  Szt László Határrendész Daranyi 1 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 2 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 3 A3

  Statisztika

  Látogatók
  1882
  Cikkek
  809
  Webcímek
  14
  Cikkmegtekintések találatai
  995744

  Ki van jelen

  Oldalainkat 73 vendég és 0 tag böngészi

  Legújabb felhasználók

  • juibuzz15garthce
  • ijizomyk
  • thinkge44aciph
  • pen94bu1
  • chipar43handping

  AZ ÖN IP CÍME