Külföld

Külföldi hírek

Magyar határőr is volt a Kárpátalján lefülelt drogterjesztő bandában

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

policeA kárpátaljai rendőrség a közelmúltban egy kábítószereket terjesztő bűnszövetkezetet számolt fel az ukrajnai megyében, amelynek magyar állampolgárok is tagjai voltak, egyikük egy határőr – közölte keddi ungvári sajtótájékoztatóján Viktor Ruszin, a kárpátaljai megyei rendőrség parancsnoka.

A rendőrfőnök elmondta, hogy a bűnözői csoport tagjai őrizetben vannak, ügyükben folyik a nyomozás. Kitért arra is, hogy miként csempészik be a kábítószert Magyarországról Kárpátaljára – adta hírül az ungvári ua-reporter.com hírportál.
    Ruszin kifejtette: mivel Magyarországon nem tilos a máktermesztés, nem zárható ki, hogy ezzel drogfogyasztók is foglalkoznak. Hozzátette: a mák kábítószerré történő feldolgozásával nyert zselészerű anyagot kólás palackokba öntik, és így viszik át a határon. Megkönnyíti a csempészek dolgát, hogy ennek az anyagnak mind a színe, mind a tömege megegyezik a népszerű üdítőével – emlékeztetett.
    A rendőrparancsnok azt is elmondta, hogy az idei év kilenc hónapja során Kárpátalján 388 kábítószer-terjesztéssel és -fogyasztással kapcsolatos bűncselekményt regisztráltak.

MTI

Szólj hozzá...

  FaceBook  

  Belépés/Regisztráció

  RVE

  bgaBethlen Gábor Alapkezelő által kiírt "Hagyományos népi mesterségek a Bácskában és iskolabusz működtetése" címen 500.000 forintos  támogatást nyert a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület 2017.január 01-től, 2017.december 31-ig.

  Pályázatok

  LEADER

  kis projekttabla

  Darányi Ignác Terv

  Eszkozbesz SztLaszloHatarrendesz

  Szt László Határrendész Daranyi 1 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 2 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 3 A3

  Statisztika

  Látogatók
  1882
  Cikkek
  809
  Webcímek
  14
  Cikkmegtekintések találatai
  994281

  Ki van jelen

  Oldalainkat 67 vendég és 0 tag böngészi

  Legújabb felhasználók

  • juibuzz15garthce
  • ijizomyk
  • thinkge44aciph
  • pen94bu1
  • chipar43handping

  AZ ÖN IP CÍME