Külföld

Külföldi hírek

Rettegnek a brit rendőrök az éves állapotfelmérés gondolatától

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A brit rendőrök jelentős része legszívesebben örökre a süllyesztőbe küldené a nemrégiben felröppent kötelező éves fizikai állapotfelmérés ötletét, mivel sokan közülük úgy vélik, hogy elbuknának az erőnléti teszteken. A brit rendőrség irányítói szerint az állapotfelmérés bevezetését követően fontos vezetői- és adminisztratív pozíciók maradnának üresen, mivel kissé elkényelmesedett betöltőik valószínűleg elbuknának a fizikai kihívásokon.     Az újoncoknál alkalmazott állapotfelmérésre épülő teszten a rendőrök állóképességét vizsgáló oda-vissza futás és súlyemelés is szerepelne a feladatok között. A rendőrségi vezetők azonban hevesen tiltakoztak az ötlet ellen, mivel szerintük nincsenek bizonyítékok arra, hogy megéri a ráfordított költségeket.
A hivatalos adatok publikálására várva sokan attól tartanak, hogy elbuknának a próbatételeken. Érvelésük szerint a rendőröknek inkább tanácsokra lenne szükségük az egészséges étrendre és életmódra vonatkozóan - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadásában (www.telegraph.co.uk).
A jelenlegi rendszerben csupán az újoncoknak kell részt venniük egy kötelező erőnléti teszten, bár néhány helyen már korábban is felvetették az éves állapotfelmérés gondolatát. Egy vizsgálat szerint néhány rendőrséget "időzített bombaként" fenyeget az elhízás veszélye. Az állapotfelmérés ötletgazdája a közeljövőben készül átadni javaslatát a brit kormánynak.

MTI

Szólj hozzá...

  FaceBook  

  Belépés/Regisztráció

  RVE

  bgaBethlen Gábor Alapkezelő által kiírt "Hagyományos népi mesterségek a Bácskában és iskolabusz működtetése" címen 500.000 forintos  támogatást nyert a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület 2017.január 01-től, 2017.december 31-ig.

  Pályázatok

  LEADER

  kis projekttabla

  Darányi Ignác Terv

  Eszkozbesz SztLaszloHatarrendesz

  Szt László Határrendész Daranyi 1 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 2 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 3 A3

  Statisztika

  Látogatók
  2027
  Cikkek
  812
  Webcímek
  14
  Cikkmegtekintések találatai
  1018364

  Ki van jelen

  Oldalainkat 262 vendég és 0 tag böngészi

  Legújabb felhasználók

  • rostfebsicompnavi
  • waregasembverdowb
  • tergakidisseba
  • miadlintherarolpe
  • emlarosredami

  AZ ÖN IP CÍME