Külföld

Külföldi hírek

Bondot legyűrte az indiai bürokrácia

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

007James Bondot, a brit titkosszolgálat ügynökét eddig még senkinek sem sikerült legyűrnie, de az indiai bürokrácia rajta is kifogott.

A The Daily Telegraph online beszámolója szerint az egyelőre cím nélküli 23. Bond-kaland indiai felvételei elé áthághatatlan akadályok tornyosultak. A stáb hét egymást követő napon akarta felvenni a produkció vonatos akciójeleneteit, ám az indiai vasút helyi illetékeseivel nem sikerült dűlőre jutniuk.
A Vasúti Minisztérium megerősítette, hogy a jeleneteket még augusztusban akarta rögzíteni a Bond-stáb, és a produkció az engedélyekről tárgyalásokat folyatatott az illetékesekkel.
Mint kiderült: a forgatókönyv szerint a 007-es szuperkémet alakító Daniel Craignek az ügyeletes gonosszal egy vonat tetején kell megküzdenie, egy másik akciójelenet pedig egy vasúti alagútban zajlik.
Az indiai hivatalnokok végül biztonsági és országimázs-szempontok alapján utasították el a produkcióval való megállapodást. Arra hivatkoztak, hogy a naponta 30 millió embert szállító indiai vasút működésében nem okozhat fennakadást a forgatás, a kaszkadőrjelenetek biztonságát sem tudnák garantálni, és különben sincs szükségük arra, hogy a világ megint a vonat tetején utazó indiaiakat lássa, holott az ország sokat tesz azért, hogy végre megszabaduljon ettől a képtől.
A telegraph.co.uk úgy értesült, hogy a filmesek kénytelenek voltak új helyszínt keresni, és a hírek szerint Dél-Afrikában, Fokváros közelében fogják felvenni a tervezett akciójeleneteket.
Az új Bond-filmet - amely jövőre kerülhet a mozikba - Sam Mendes rendezi, a szereposztásban pedig többek között Ralph Fiennes, Javier Bardem és az M-ként visszatérő Judi Dench csatlakozik Craighez.

 

MTI

Szólj hozzá...

  FaceBook  

  Belépés/Regisztráció

  Bethlen Gábor Alap

  kormany tamogatas
  Bethlen Gábor Alapkezelő által kiírt "Hagyományos népi mesterségek a Bácskában és iskolabusz működtetése" címen 500.000 forintos  támogatást nyert a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület 2017.január 01-től, 2017.december 31-ig.

  Pályázatok

  • CEDEFOP

   A CEDEFOP kihívásának lényege, hogy mobilizálja azokat a csoportokat, melyek szakoktatás - és képzésben részesülnek (VET), az egész Európai Unióban, valamint Norvégiában és Izlandon. A verseny által ezek a csoportok megmutathatják, hogy milyen képzésekben vesznek részt, és mi az, amit[…]

  • EU in my Region

   Két fotót készítsen: az egyiknek magát a projektet, a másiknak pedig az uniós támogatást ismertető tájékoztató táblát kell ábrázolnia. Legyen kreatív! Töltse fel mindkét képet a platformra.

  • Europe in my Region - Blogverseny

   EVegyen részt a blogversenyen, és nyerjen egy háromhetes uniós kommunikációval foglalkozó brüsszeli tanfolyamot!Írjon és tegyen közzé egy blogbejegyzést bármely uniós támogatásban részesült projektről.

  • Nyújtsd a kezed!

   A Magyar Segítő Kezek Alapítvány grafikai pályázatot hirdet az alapítvány logójának megtervezésére. Alapítványunkat azért hoztuk létre, hogy segítő kezet nyújtsunk azoknak az embereknek, akik fogyatékkal élnek, vagy akik súlyos illetve gyógyíthatatlan betegségben szenvednek.

  • Hagyományaink megjelenése és új hagyományok kialakítása az iskolakertben

   Idén 150 éves a népiskolai törvény - ami az iskolakertek hazai elterjedésében döntő szerepet játszott. Az iskolakertek e nagy korszakának hagyományai a mai kerteket is éltetik, bennük forrásokat, inspirációt, lelkesedést meríthetnek a mai kert-pedagógusok.

  • Inspiráló iskolakertek

   Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata iskolakertet működtető, Iskolakert-hálózati közösségek számára

  • Az Év Széchenyi Vállalkozása 2018

   A pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte. Az Év Széchenyi Vállalkozása díj egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent.

  • Kapszulakollekció: tervezd meg az év legjobb utazó gardróbját és nyerd meg álmaid utazását!

   Élsz-halsz a divatért, de nem szereted a hideget? Ha magadra ismersz, akkor egy nagyszerű hírem van a számodra! "Télből a nyárba" mottóval divattervezési pályázat indul, melynek győztese utazást nyer a novemberi Dubai Design Weekre :)

  • Századok recenziós pályázat

   A Magyar Történelmi Társulat Századok című folyóirata recenziós pályázatot hirdet. Olyan pályaműveket várunk, amelyek a közelmúltban megjelent, új és jelentős tudományos eredményeket tartalmazó történelmi tárgyú szakmunkák (monográfiák, konferencia-, illetve tanulmánykötetek) érdemi, elemző és értékelő bemutatására vállalkoznak.

  • Az év orvos költője és Az év orvos írója

   Irodalmi Rádió pályázata - 2018. "Az év orvos költője" és "Az év orvos írója" kitüntető címek megszerzéséért továbbá lehetőség az Irodalmi Rádió hangzó- és nyomtatott kiadványsorozataiban, rádióműsoraiban, felolvasóestjein, netköteteiben való megjelenésre, az Irodalmi Rádió alkotóközösségéhez való csatlakozásra is.

  LEADER

  kis projekttabla

  Darányi Ignác Terv

  Eszkozbesz SztLaszloHatarrendesz

  Szt László Határrendész Daranyi 1 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 2 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 3 A3

  Statisztika

  Látogatók
  1786
  Cikkek
  819
  Webcímek
  14
  Cikkmegtekintések találatai
  1040488

  Ki van jelen

  Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi

  Legújabb felhasználók

  • liochenibbcros
  • holsniwelo
  • lkomgenrefi
  • sonbathinktalk
  • premagoras

  AZ ÖN IP CÍME