Belföld

Belföldi hírek

Illegális migránsokat és szállítójukat fogták el Hegyeshalomnál

RobA Police Car Light BarEgy illegálisan Nyugat-Európába tartó koszovói szerb család és az őket szállító német férfi akadt fenn egy rendőrségi ellenőrzésen péntek éjjel az M1-es autópályán - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t szombaton.

Kálmán Gabriella közlése szerint a hegyeshalmi határátkelőhely közelében állították meg a német rendszámú autót, amelynek sofőrje a házaspárt és öt - fél és 12 év közötti - gyermeküket szállította. A szerbek humanitárius tartózkodási engedéllyel rendelkeztek, amely magyarországi tartózkodásra jogosította őket, Ausztriába utazásra azonban nem.
    A családfő kihallgatásán  azt közölte: szállítójuk két gyermeküket már hónapokkal ezelőtt Nyugat-Európába juttatta, hozzájuk akartak csatlakozni. A német férfi ellen embercsempészet miatt indult eljárás, a szerbeket pedig átadták az idegenrendészeti hatóságoknak.

Szólj hozzá...

  FaceBook  

  Belépés/Regisztráció

  RVE

  bgaBethlen Gábor Alapkezelő által kiírt "Hagyományos népi mesterségek a Bácskában és iskolabusz működtetése" címen 500.000 forintos  támogatást nyert a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület 2017.január 01-től, 2017.december 31-ig.

  Pályázatok

  LEADER

  kis projekttabla

  Darányi Ignác Terv

  Eszkozbesz SztLaszloHatarrendesz

  Szt László Határrendész Daranyi 1 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 2 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 3 A3

  Statisztika

  Látogatók
  1882
  Cikkek
  809
  Webcímek
  14
  Cikkmegtekintések találatai
  995743

  Ki van jelen

  Oldalainkat 75 vendég és 0 tag böngészi

  Legújabb felhasználók

  • juibuzz15garthce
  • ijizomyk
  • thinkge44aciph
  • pen94bu1
  • chipar43handping

  AZ ÖN IP CÍME