Belföld

Belföldi hírek

Jobbik: az adóváltozások a szegényeket sújtják

parlamentA Jobbik szerint a jövő évre tervezett adóváltoztatások a szegény embereket és az átlagos jövedelműeket sújtják, míg a gazdagok számára jövedelemátcsoportosítást jelentenek - erről Volner János, a párt országgyűlési frakcióvezető-helyettese beszélt szombaton Budapesten, a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt tartott sajtótájékoztatóján.

A politikus kijelentette: a beterjesztett adótörvény-javaslat a Nemzetközi Valutaalap diktátumainak megfelelő szélsőséges megszorításokat tartalmaz, és a kormány a nemzetközi bankárkörök nyomásának igyekszik megfelelni.     A képviselő kifogásolta, hogy míg a Fidesz tavaly a választások előtt azt hangsúlyozta, hogy az országnak le kell szakadnia az IMF köldökzsinórjáról, most azonban "a magát nemzetinek mondott kormány hívja vissza a valutaalapot" az önkormányzatokat érintő megszorításokkal kapcsolatosan.     Hozzátette: a kormány az IMF tapasztalataira akar hagyatkozni a megszorításokban akkor, amikor megvalósítja az önkormányzati intézmények bezárását, és jelentős létszámleépítést hajt végre.

MTI

Szólj hozzá...

  FaceBook  

  Belépés/Regisztráció

  RVE

  bgaBethlen Gábor Alapkezelő által kiírt "Hagyományos népi mesterségek a Bácskában és iskolabusz működtetése" címen 500.000 forintos  támogatást nyert a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület 2017.január 01-től, 2017.december 31-ig.

  Pályázatok

  LEADER

  kis projekttabla

  Darányi Ignác Terv

  Eszkozbesz SztLaszloHatarrendesz

  Szt László Határrendész Daranyi 1 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 2 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 3 A3

  Statisztika

  Látogatók
  1882
  Cikkek
  809
  Webcímek
  14
  Cikkmegtekintések találatai
  994268

  Ki van jelen

  Oldalainkat 33 vendég és 0 tag böngészi

  Legújabb felhasználók

  • juibuzz15garthce
  • ijizomyk
  • thinkge44aciph
  • pen94bu1
  • chipar43handping

  AZ ÖN IP CÍME