Belföld

Belföldi hírek

Alig változott a forint árfolyama

forintAlig változott a forint árfolyama péntek reggelre a csütörtök délutánihoz képest, az eurót 292,16 forinton jegyezték 292,36 után.

A Standard & Poor's, a spanyol gazdaság bizonytalan növekedési kilátásaira hivatkozva "AA"-ról egy fokozattal "AA mínusz"-ra csökkentette a Spanyolországra érvényben tartott hosszú futamú besorolását, további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátással.
    Az euró a leminősítés hírére átmenetileg gyengült a globális kereskedelem ázsiai szakaszában, péntek reggel hét óra után azonban már 1,3785 dolláron állt az árfolyama, szemben a csütörtök délutáni 1,3702 dollárral Az euró szerdán még 1,3834 dolláron egy havi csúcsot ért el.
    Szlovákia az euróövezetben utolsóként csütörtök délután ratifikálta az EFSF jogkörének bővítését és a rendelkezésére álló pénzalap növelését, ami az euróövezeti válság tartós rendezésével szemben táplált piaci kételyeket csillapító tényezőnek számít.
    Az euró a hét eleje óta péntekig 2,8 százalékos nyereséget ért el a dollárral szemben az euróövezeti válság rendezésére bejelentett uniós tervnek köszönhetően.
    Pénteken a forint árfolyama a várhatóan szerény mértékben erősödő euró árfolyamot követve javulhat.
    Az eurót péntek reggel hét óra után 292,16 forinton jegyezték a bankközi deviza kereskedelemben a csütörtök késő délutáni 292,36 forint és kora délutáni 293,15 forint után.
    A svájci frank jegyzése péntek reggel 236,11 forint, míg csütörtök késő délután 236,61 forinton, kora délután 237,01 forinton állt az árfolyama.
    A dollárt 212,10 forinton jegyzik péntek reggel a csütörtök késő délutáni 212,92 forint és kora délutáni 214,01 forint után.
    A japán jen 2,7570 forintra gyengült a péntek délutáni 2,7871 forintról.
    A lengyel zloty árfolyama 4,30-as, a cseh korona árfolyama 24,75-ös euró jegyzés környezetében stagnált péntek reggelre.

MTI

Szólj hozzá...

  FaceBook  

  Belépés/Regisztráció

  Bethlen Gábor Alap

  kormany tamogatas
  Bethlen Gábor Alapkezelő által kiírt "Hagyományos népi mesterségek a Bácskában és iskolabusz működtetése" címen 500.000 forintos  támogatást nyert a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület 2017.január 01-től, 2017.december 31-ig.

  Pályázatok

  • CEDEFOP

   A CEDEFOP kihívásának lényege, hogy mobilizálja azokat a csoportokat, melyek szakoktatás - és képzésben részesülnek (VET), az egész Európai Unióban, valamint Norvégiában és Izlandon. A verseny által ezek a csoportok megmutathatják, hogy milyen képzésekben vesznek részt, és mi az, amit[…]

  • EU in my Region

   Két fotót készítsen: az egyiknek magát a projektet, a másiknak pedig az uniós támogatást ismertető tájékoztató táblát kell ábrázolnia. Legyen kreatív! Töltse fel mindkét képet a platformra.

  • Europe in my Region - Blogverseny

   EVegyen részt a blogversenyen, és nyerjen egy háromhetes uniós kommunikációval foglalkozó brüsszeli tanfolyamot!Írjon és tegyen közzé egy blogbejegyzést bármely uniós támogatásban részesült projektről.

  • Nyújtsd a kezed!

   A Magyar Segítő Kezek Alapítvány grafikai pályázatot hirdet az alapítvány logójának megtervezésére. Alapítványunkat azért hoztuk létre, hogy segítő kezet nyújtsunk azoknak az embereknek, akik fogyatékkal élnek, vagy akik súlyos illetve gyógyíthatatlan betegségben szenvednek.

  • Hagyományaink megjelenése és új hagyományok kialakítása az iskolakertben

   Idén 150 éves a népiskolai törvény - ami az iskolakertek hazai elterjedésében döntő szerepet játszott. Az iskolakertek e nagy korszakának hagyományai a mai kerteket is éltetik, bennük forrásokat, inspirációt, lelkesedést meríthetnek a mai kert-pedagógusok.

  • Inspiráló iskolakertek

   Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata iskolakertet működtető, Iskolakert-hálózati közösségek számára

  • Az Év Széchenyi Vállalkozása 2018

   A pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte. Az Év Széchenyi Vállalkozása díj egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent.

  • Kapszulakollekció: tervezd meg az év legjobb utazó gardróbját és nyerd meg álmaid utazását!

   Élsz-halsz a divatért, de nem szereted a hideget? Ha magadra ismersz, akkor egy nagyszerű hírem van a számodra! "Télből a nyárba" mottóval divattervezési pályázat indul, melynek győztese utazást nyer a novemberi Dubai Design Weekre :)

  • Századok recenziós pályázat

   A Magyar Történelmi Társulat Századok című folyóirata recenziós pályázatot hirdet. Olyan pályaműveket várunk, amelyek a közelmúltban megjelent, új és jelentős tudományos eredményeket tartalmazó történelmi tárgyú szakmunkák (monográfiák, konferencia-, illetve tanulmánykötetek) érdemi, elemző és értékelő bemutatására vállalkoznak.

  • Az év orvos költője és Az év orvos írója

   Irodalmi Rádió pályázata - 2018. "Az év orvos költője" és "Az év orvos írója" kitüntető címek megszerzéséért továbbá lehetőség az Irodalmi Rádió hangzó- és nyomtatott kiadványsorozataiban, rádióműsoraiban, felolvasóestjein, netköteteiben való megjelenésre, az Irodalmi Rádió alkotóközösségéhez való csatlakozásra is.

  LEADER

  kis projekttabla

  Darányi Ignác Terv

  Eszkozbesz SztLaszloHatarrendesz

  Szt László Határrendész Daranyi 1 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 2 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 3 A3

  Statisztika

  Látogatók
  1786
  Cikkek
  820
  Webcímek
  14
  Cikkmegtekintések találatai
  1040683

  Ki van jelen

  Oldalainkat 33 vendég és 0 tag böngészi

  Legújabb felhasználók

  • liochenibbcros
  • holsniwelo
  • lkomgenrefi
  • sonbathinktalk
  • premagoras

  AZ ÖN IP CÍME