Belföld

Belföldi hírek

Elég volt a banki uzsorából!

A Jobbik megdöbbent azon a pofátlan banki magatartáson, amit a legnagyobb magyarországi pénzintézet is követ a magyar lakosság maximális kifosztása érdekében.

Az interneten terjed pár napja egy levél, amelyben az OTP Bank által Magyarországon és Romániában a személyi kölcsönökre alkalmazott hitelkamatokat hasonlítja össze. A magyaroknak felszámítandó teljes hiteldíj mutató 32,27 százalék, míg a románoknál csupán 14,85 százalék. Az adatok helyességéről mindenki meggyőződhet az említett pénzintézet magyar és román honlapján.          Ez a példa is kiválóan mutatja, hogy a hazai bankszektor olyan mértékben szemtelenedett el a korrupt és alkalmatlan kormányzatok – beleértve a másfél éve kormányzó második Orbán-kormányt is – cinkos hallgatása közben, hogy az Európai Unión belül ezt csak Magyarországon merik megcsinálni. Egyértelmű és határozott jogszabályok helyett nem önkéntesen alkalmazandó bankkódexet kell elfogadni, miként a devizahitelesek helyzetének megoldását sem a kereskedelmi bankokkal folytatott egyeztetésektől lehet várni. Miközben a bankok a rájuk kivetett bankadó, majd az esetleges rögzített árfolyamon történő végtörlesztés lehetősége miatt – amellyel a feltételek miatt alig fognak tudni élni – folyamatosan arról panaszkodnak, hogy a nyereségük csökkentése veszélyezteti az egész hitelezési rendszert, fehéren-feketén kiderült, hogy Európában a magyarokat sarcolják meg legjobban.          A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy azonnal alkosson olyan jogszabályokat, amely véget vet a magyar emberek bankok általi megsarcolásának, és értésére adja a bankszektornak, hogy Magyarországon sem lehet dupla haszonkulccsal dolgozni!  
Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

OS

Szólj hozzá...

  FaceBook  

  Belépés/Regisztráció

  Bethlen Gábor Alap

  kormany tamogatas
  Bethlen Gábor Alapkezelő által kiírt "Hagyományos népi mesterségek a Bácskában és iskolabusz működtetése" címen 500.000 forintos  támogatást nyert a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület 2017.január 01-től, 2017.december 31-ig.

  Pályázatok

  • CEDEFOP

   A CEDEFOP kihívásának lényege, hogy mobilizálja azokat a csoportokat, melyek szakoktatás - és képzésben részesülnek (VET), az egész Európai Unióban, valamint Norvégiában és Izlandon. A verseny által ezek a csoportok megmutathatják, hogy milyen képzésekben vesznek részt, és mi az, amit[…]

  • EU in my Region

   Két fotót készítsen: az egyiknek magát a projektet, a másiknak pedig az uniós támogatást ismertető tájékoztató táblát kell ábrázolnia. Legyen kreatív! Töltse fel mindkét képet a platformra.

  • Europe in my Region - Blogverseny

   EVegyen részt a blogversenyen, és nyerjen egy háromhetes uniós kommunikációval foglalkozó brüsszeli tanfolyamot!Írjon és tegyen közzé egy blogbejegyzést bármely uniós támogatásban részesült projektről.

  • Nyújtsd a kezed!

   A Magyar Segítő Kezek Alapítvány grafikai pályázatot hirdet az alapítvány logójának megtervezésére. Alapítványunkat azért hoztuk létre, hogy segítő kezet nyújtsunk azoknak az embereknek, akik fogyatékkal élnek, vagy akik súlyos illetve gyógyíthatatlan betegségben szenvednek.

  • Hagyományaink megjelenése és új hagyományok kialakítása az iskolakertben

   Idén 150 éves a népiskolai törvény - ami az iskolakertek hazai elterjedésében döntő szerepet játszott. Az iskolakertek e nagy korszakának hagyományai a mai kerteket is éltetik, bennük forrásokat, inspirációt, lelkesedést meríthetnek a mai kert-pedagógusok.

  • Inspiráló iskolakertek

   Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata iskolakertet működtető, Iskolakert-hálózati közösségek számára

  • Az Év Széchenyi Vállalkozása 2018

   A pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte. Az Év Széchenyi Vállalkozása díj egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent.

  • Kapszulakollekció: tervezd meg az év legjobb utazó gardróbját és nyerd meg álmaid utazását!

   Élsz-halsz a divatért, de nem szereted a hideget? Ha magadra ismersz, akkor egy nagyszerű hírem van a számodra! "Télből a nyárba" mottóval divattervezési pályázat indul, melynek győztese utazást nyer a novemberi Dubai Design Weekre :)

  • Századok recenziós pályázat

   A Magyar Történelmi Társulat Századok című folyóirata recenziós pályázatot hirdet. Olyan pályaműveket várunk, amelyek a közelmúltban megjelent, új és jelentős tudományos eredményeket tartalmazó történelmi tárgyú szakmunkák (monográfiák, konferencia-, illetve tanulmánykötetek) érdemi, elemző és értékelő bemutatására vállalkoznak.

  • Az év orvos költője és Az év orvos írója

   Irodalmi Rádió pályázata - 2018. "Az év orvos költője" és "Az év orvos írója" kitüntető címek megszerzéséért továbbá lehetőség az Irodalmi Rádió hangzó- és nyomtatott kiadványsorozataiban, rádióműsoraiban, felolvasóestjein, netköteteiben való megjelenésre, az Irodalmi Rádió alkotóközösségéhez való csatlakozásra is.

  LEADER

  kis projekttabla

  Darányi Ignác Terv

  Eszkozbesz SztLaszloHatarrendesz

  Szt László Határrendész Daranyi 1 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 2 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 3 A3

  Statisztika

  Látogatók
  1786
  Cikkek
  820
  Webcímek
  14
  Cikkmegtekintések találatai
  1040944

  Ki van jelen

  Oldalainkat 48 vendég és 0 tag böngészi

  Legújabb felhasználók

  • liochenibbcros
  • holsniwelo
  • lkomgenrefi
  • sonbathinktalk
  • premagoras

  AZ ÖN IP CÍME