Belföld

Belföldi hírek

A lánc és körbetartozások véglegesen felszámolásra kerülnek Magyarországon!

A nyár folyamán megérkezett hazánkba a kis- és középvállalkozások nyomasztóan nagy arányát hátrányosan érintő tartozások illetve lánc- és körbetartozások megoldására szolgáló, interneten keresztül működő HONEM tartozás kiegyenlítő rendszer.

A program innovációja, hogy számlakompenzációs eljárást alkalmazva, a tartozások kifizetése nélkül alkalmas a számlák rendezésére, mégpedig a követelések lejárt tartozásra való cseréjével. Így a vállalkozás elkerüli a hosszú távú, költséges behajtási vagy peres eljárásokat, egy időben csökkenti adósságait és még jó kapcsolata is fennmarad partnereivel.
A szeptemberi évkezdéssel több fronton, maximális erőforrás ráfordítással zajlik a HONEM rendszer használatának terjesztése, hogy a segítség az ország minden vállalkozójának fülébe eljusson.
Július 20-án, a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházában indult útjára az az országos konferencia sorozat, amelynek keretében a Billbarter Hungaria Zrt. vezetősége személyesen informálja a helyi és környékbeli cégtulajdonosokat a lehetőségről a kamarákkal együttműködve. Az összejövetelek alkalmával a résztvevők feltehetik kérdéseiket, meggyőződhetnek a módszer hatékonyságáról és további hasznos információkra tehetnek szert. Ezen felül zajlik az országos partner iroda hálózat kiépítése is, hogy minden nagyobb városban személyesen is, összesen 100 irodában, intézhessék ügyeiket a vállalkozások. A csatlakozás részletei és feltételei szintén lényeges részét képezik az előadásoknak. A rendezvények minden megyében nyitottak az érdeklődők számára. A tájékoztató sorozat következő állomása Pécsen kerül megrendezésre, 2011. szeptember 20-án, 14 órai kezdettel.
Emellett folyamatos média megjelenésekkel, rádió spotokkal és újság cikkekkel találkozhat az érintett közönség, aki kamarai úton nem szerez tudomást a tartozáskiegyenlítés ezen innovatív folyamatáról.
A következő nagy volumenű projekt a magyar könyvelők ill. irodák megkeresése. Mivel ezen szakmában tevékenykedők látnak rá leginkább a cégek számláira és működési helyzetére, az együttműködés kritikus pontja a HONEM rendszer maximális köztudatba építésének. A Billbarter Zrt. partner kapcsolat lehetőségét ajánlja fel, magas jutalékkal honorálva a hatékony közös munkát.

További információk olvashatóak a HONEM rendszert is magába foglaló vállakozói közösségi portál felületén: www.billbarter.com.

Fordítsa Ön is követeléseit tartozásai rendezésére!

 

OTS

Szólj hozzá...

  FaceBook  

  Belépés/Regisztráció

  Bethlen Gábor Alap

  kormany tamogatas
  Bethlen Gábor Alapkezelő által kiírt "Hagyományos népi mesterségek a Bácskában és iskolabusz működtetése" címen 500.000 forintos  támogatást nyert a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület 2017.január 01-től, 2017.december 31-ig.

  Pályázatok

  • CEDEFOP

   A CEDEFOP kihívásának lényege, hogy mobilizálja azokat a csoportokat, melyek szakoktatás - és képzésben részesülnek (VET), az egész Európai Unióban, valamint Norvégiában és Izlandon. A verseny által ezek a csoportok megmutathatják, hogy milyen képzésekben vesznek részt, és mi az, amit[…]

  • EU in my Region

   Két fotót készítsen: az egyiknek magát a projektet, a másiknak pedig az uniós támogatást ismertető tájékoztató táblát kell ábrázolnia. Legyen kreatív! Töltse fel mindkét képet a platformra.

  • Europe in my Region - Blogverseny

   EVegyen részt a blogversenyen, és nyerjen egy háromhetes uniós kommunikációval foglalkozó brüsszeli tanfolyamot!Írjon és tegyen közzé egy blogbejegyzést bármely uniós támogatásban részesült projektről.

  • Nyújtsd a kezed!

   A Magyar Segítő Kezek Alapítvány grafikai pályázatot hirdet az alapítvány logójának megtervezésére. Alapítványunkat azért hoztuk létre, hogy segítő kezet nyújtsunk azoknak az embereknek, akik fogyatékkal élnek, vagy akik súlyos illetve gyógyíthatatlan betegségben szenvednek.

  • Hagyományaink megjelenése és új hagyományok kialakítása az iskolakertben

   Idén 150 éves a népiskolai törvény - ami az iskolakertek hazai elterjedésében döntő szerepet játszott. Az iskolakertek e nagy korszakának hagyományai a mai kerteket is éltetik, bennük forrásokat, inspirációt, lelkesedést meríthetnek a mai kert-pedagógusok.

  • Inspiráló iskolakertek

   Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata iskolakertet működtető, Iskolakert-hálózati közösségek számára

  • Az Év Széchenyi Vállalkozása 2018

   A pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte. Az Év Széchenyi Vállalkozása díj egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent.

  • Kapszulakollekció: tervezd meg az év legjobb utazó gardróbját és nyerd meg álmaid utazását!

   Élsz-halsz a divatért, de nem szereted a hideget? Ha magadra ismersz, akkor egy nagyszerű hírem van a számodra! "Télből a nyárba" mottóval divattervezési pályázat indul, melynek győztese utazást nyer a novemberi Dubai Design Weekre :)

  • Századok recenziós pályázat

   A Magyar Történelmi Társulat Századok című folyóirata recenziós pályázatot hirdet. Olyan pályaműveket várunk, amelyek a közelmúltban megjelent, új és jelentős tudományos eredményeket tartalmazó történelmi tárgyú szakmunkák (monográfiák, konferencia-, illetve tanulmánykötetek) érdemi, elemző és értékelő bemutatására vállalkoznak.

  • Az év orvos költője és Az év orvos írója

   Irodalmi Rádió pályázata - 2018. "Az év orvos költője" és "Az év orvos írója" kitüntető címek megszerzéséért továbbá lehetőség az Irodalmi Rádió hangzó- és nyomtatott kiadványsorozataiban, rádióműsoraiban, felolvasóestjein, netköteteiben való megjelenésre, az Irodalmi Rádió alkotóközösségéhez való csatlakozásra is.

  LEADER

  kis projekttabla

  Darányi Ignác Terv

  Eszkozbesz SztLaszloHatarrendesz

  Szt László Határrendész Daranyi 1 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 2 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 3 A3

  Statisztika

  Látogatók
  1787
  Cikkek
  820
  Webcímek
  14
  Cikkmegtekintések találatai
  1041425

  Ki van jelen

  Oldalainkat 50 vendég és 0 tag böngészi

  Legújabb felhasználók

  • fuebracwildwer
  • liochenibbcros
  • holsniwelo
  • lkomgenrefi
  • sonbathinktalk

  AZ ÖN IP CÍME